Downtown dress up
Een winkel met studio, waar de bezoeker wordt meegenomen in de wereld van Daniela Larue en Sanne Gils. Je kunt in Downtown Dress up geheel gekleed worden. Mode – accessoires – tassen. Aangekleed van top tot teen. 
Een plek waar je alle ontwerpen kunt voelen, passen en kopen, waar persoonlijke aandacht en advies voorop staat. 
In deze tijd waar alles snel en via het internet gaat wil deze boutique aandacht geven aan het individu en de tijd nemen voor de klant. De ontwerpen worden met zorg en kwaliteit vervaardigd in kleine oplagen, waardoor je je kunt onderscheiden en uniek kunt zijn.


Sanne Gils
maakt tassen en accessoires. Van leer, tijdloos,soms bijna klassiek- en met een twist. Materiaal en functie zijn het uitgangspunt van haar ontwerpen, het leer wordt zorgvuldig uitgekozen op kleur, textuur en structuur. Alle ontwerpen worden met de hand gemaakt in kleine oplagen, ze zijn te herkennen aan uitgesproken kleuren en onverwachte kleurcombinaties. Een tas is persoonlijk, spiegelt je karakter, vertelt waar je vandaan komt, of waar je naartoe op weg bent.. 

Haar tassen zijn gebruiksvoorwerpen met verschillende toepassingen – aan te passen aan de omgeving, het gebruik, of de wens van de gebruikster. Praktisch wordt mooi, wanneer bijvoorbeeld een geplooid zakje aan de zijkant je dagelijkse appel herbergt. Of wanneer de tas op je bovenarm aansluit, omdat je beide armen vrij moet hebben.

Naast de tassen van Sanne Gils zijn haar riemen en pump ups grote successen. 
De riemen vallen soepel en volgen de lijnen van het lichaam, met zakken, vakjes en handige lusjes om al je eigendommen in mee te dragen, te herkennen aan het karakteristieke kleur-gebruik: helder en onverwacht. 

De Pump Up is een opzetstuk/applicatie voor op de pump – en misschien wel het meest populaire Sanne Gils-item van dit moment. Een sieraad voor de voet, een feest voor je pump en heel makkelijk te bevestigen.
Daniela Larue werkt als beeldend kunstenaar en mode-ontwerper. Sinds lange tijd is ze gefascineerd door kleding en textiel met een verhaal, hun geschiedenis, en de associatie die ze oproepen. Ook (culturele) gewoonten zijn een groot deel van haar inspiratie en fascinatie. Als kunstenaar en ontwerper is haar doel om tradities, indrukken en verhalen uit het dagelijkse (straat) leven te interpreteren en te gebruiken in haar werk. 
	Sinds een artist-in-residence werkperiode in India, is de block-print techniek een veelgebruikte techniek in haar werk. Deze traditionele print techniek geeft haar de mogelijkheid om patronen te maken van scènes uit het dagelijkse leven die haar fascineren. De prints zijn beelden gefotografeerd tijdens haar verblijf in India en als lijntekening omgezet tot blocks. De stoffen worden allemaal met de hand geprint. De geprinte stoffen worden dan verwerkt in de collectie.  
	Naast de collectie met prints bestaat ook de high-fashion lijn waarbij ze uitgaat van een bestaand kledingstuk. In deze collectie ontstaan kledingstukken door moulage-technieken. Er wordt niet uitgegaan van patronen maar ieder stuk wordt tot het uiteindelijke model gemouleerd. In deze ontwerpen gebruikt ze bestaande kleding met een duidelijke associatie, om deze vervolgens een nieuwe functie te geven. Zoals de klassieke heren pantalon. Deze wordt omgevormd tot een modern dames jasje. Details die aan de authentieke functie doen herinneren zijn een belangrijk onderdeel in het ontwerp. De uiteindelijke vorm en kleur van de ontwerpen wordt bepaald door de verhalen en associaties. 
	Omdat Daniela Larue ook als beelden kunstenaar werkt, zijn haar ontwerpen meer dan alleen kleding. Het zijn concepten, verhalen die je kunt aantrekken. Alle kleding is draagbaar, comfortabel en technisch goed. De collectie bestaat uit kleine oplagen en handgemaakt. Je hebt altijd een uniek stuk in handen. De vormen zijn soms klassiek met een vreemde ‘touch’.